Monday, March 16, 2015

Mikulov 07.03.... 2. karjatamine

Laupäeval käisime AG võistlustel- jooksime 2 Open rada ja ühe A1 raja. Olli oli väga kiire kuid ei keskendunud üldse :) Lihtsalt tormas ja haukus.
Open hüppe rajal tegin palju juhtimisvigu ning kui ma neid parandada tahtsin siis Olli ainult haukus ja keksis ringi...
Teine rada oli A1 rada- oleks võinud premini minna, kuid DSQ-i ei saanud ning kontaktid olid ka kenad! Tulemuseks -15, kiirus 4.32 ja 5 koht. Päris hea kiirus tuli, arvestades, et me kaotasime palju aega slaalomit parandades ja veel mõnes kohas.
Viimane rada open AG- DSQ tuli minu süül ;) Kiirustasin liialt poomile saates, sest pärast poomi tuli koer natuke õigesse tunneli auku lükata. Kuna mina jooksin kiiresti poomist mööda, siis Olli tuli järgi ja ei võtnud poomi... egas midagi :) Läksime uuesti starti ja proovisime uuesti, seekord õnnestus :D
Pühapäeva hommikut alustasime mõnusa 3h jalutuskäiguga metsas- kokku oli 5 inimest ja 7 koera. Olli sai nii palju joosta ja tormata.
Pärast jalutuskäiku käisime kiiresti kodust läbi haarasin kaasa trenniasjad ja läksime lambaid karjatama. See oli siis meie 2 trenn lammastega. Seekord nõudsime Ollilt juba natuke rohkem- enam ei piisanud lihtsalt lammaste peale haukumisest ja ringi jooksmisest. Olli meelest oli see kergelt nõme ja ebaõiglane :D. Minul oli ka väga raske ja Olli oli segaduses, aga ehk teise korra kohta päris sobilik ;) Seekord tegi sõber meist filmi ka- nüüd saame oma loodetavat arengut jälgida :)


No comments: