Monday, April 27, 2015

Suvised võistlused ja mitte 2xDSQ :)

Pühapäeval käisime suve nautimas ja võistlemas. Sooja oli üle 25 kraadi :). Jooksime 2 AG rada.
Rajad oli väga mõnusad- kiired aga samas oli ka kohti, kus DSQ saada. Täitsa üllatuslikult ei saanud meie aga kummalgi rajal DSQ-i! Whoop-whoop! Edusammud!
Esimesel rajal kartsin kahte kohta- slaalomisse sisenemist ja Olli kättesaamist pärast poomi. Mõlemad kohad läksid meil rajal nässu. Enne meid ja pärast meid jooksid suured ilusad isased aussied. Ollile nad kohe üldse ei meeldinud. Ei tea kas oli kade? Igastahes tal oli väga keeruline nende juures keskenduda. Ta oli hajevil ja arvatavasti selle pärast ei üritanud ta ka slaalomisse sisse saada. Pärast poomi jooksis mul endal täielikult juhe kokku... Muidu võib täitsa rahule jääda- varvas oli poomil sees ja väga jäin rahule pärast tunnelit vasak pöördega. Ilusti jälgis ja kuulas käsku.
Teise raja algus oli tõeline ralli :D Täpselt rada Ollile ;) Saab tormata ja haukuda. Pärast poomi tõke läks natuke liiga lennukalt ja kuigi ta väga proovis ennast müürile keerata, siis ikkagi pusserdasime seal. Oleks pidanud teda varem kutsuma, aga ei julgend. Kartsin, et ta tõmbab tõkke maha. No ja lõpu 3 järjestikust pulka? :D Nojah, AGA POOM!!!!!

No comments: