Wednesday, September 24, 2014

Tutvumine Brno linna ja Erasmuse tudengitega

Laupäeval toimus esimene tutvumine Erasmuse tudengitega ja Brno linnaga. Nimelt meie "buddy'd" korraldasid meile väikese linnatuuri. Kõigepealt saime kokku VFU ühika ees ning sealt sõitsime bussiga kesklinna. Peatusime Brno kesklinnas, kus toimus veini festival (Slavnosti vína).

Bussipilet masinast
Bussipilet kioskist :)
Festivalil sai põhiliselt osta erinevaid sööke ja varast veini. Söögi ostmiseks tuli kõigepealt soetada pileteid- söögid maksid siis vastavalt 1-5 piletit. Ühe pileti hind oli 30 CZK. Pärast natukest aega festivalil jätkasime Brno linnaga tuvumist- järgmiseks vaatamisväärsuseks oli muna kujuline kell. Kahjuks ei pidavat enamus inimesi sellest kellast aru saama ;) Ka meie tšehhid ei osanud selle värgenduse järgi kella öelda.

Ühest kohast oli näha 2 kella: muna kujuline kell ja kirikukell ;) Seal seistes oskasid inimesed kella öelda ;)




Pärast linna eksursiooni läksime kõik koos Paintballi mängima :) See oli mul esimene kord- üleliia ma seda ei fänna aga kunagi võiks uuesti minna küll :). Kuid minu suureks kurvastuseks toimus mäng siseruumis ning seetõttu kasutati kuule, mis ei läinud katki ja ei jätnud värvilaiku :( Ma ikka oleks tahtnud, et värv oleks lennanud :D

Erasmus 2014/2015 Brno

No comments: