Saturday, August 29, 2015

Olli A2 :) Juhuu!!!!

Oi oi kui palju on vahepeal põnevat juhtunud! Alustada tuleks kindlasti Olli 1. suurvõistlusest-
Moravia Open 2015. Võistlesime kõigil 3 päeval. Esimesel päeval A1 AG rada- tulemuseks -10 ja 10. koht! Pole paha :). Teistel päevadel saime joosta open radu. Need käisid meil üle jõu. Kuna võistluste ajal oli üle 30 kraadi, siis otsustasin esimestel radadel teha Ollile hästi lühikese soojenduse, et ta saaks võimalikult kaua olla varjus. Tegelikult aga vajame Olliga mõlemad suhteliselt pikka soojendust, et rahuneda ja keskenduda rajale. Teisel päeval olin juba targem ja tegime pikema soojenduse hoolimata palavusest. Olime mõlemad rohkem keskendunud ja rajad olid palju paremad, kuid kahjuks lipsasid DSQid ikkagi mõnes kohas sisse :). Pärast võistlusi käisime treeneriga söömas ja rääkisime niisama juttu :). Ja oligi aeg tagasi Eestisse sõitma hakata :)

Eestisse jõudsime väga heal ajal, sest kohe olid Tartus Säde võistlused. Panin Olli kõigile radadele kirja. Enne võistlusi õnnestus mul aga täitsa haigeks jääda :( Pole pea aasta ju Eesti külma kliimaga karastunud :D Igastahes võistluste päeval oli mul palavik, nohu ja häält väga polnud. Mis seal ikka, ega siis võistlemata ikka jää ;). Esimene rada oli hüpperada ja meil õnnestus see joosta puhtalt!! Juhuuu! Nüüd on Olli A2 kutsu. Olli sai kohe 1. võistlusega Eestis A2, ta raudselt tahtis saada lahedat klassivahetus serti :D Oleks võinud mulle Tšehhis öelda, oleks rõõmsamalt neid DSQe vastu võtnud :D Järmised AG rajad saime DSQid, rõõm oli nii suur, et ei suutnud väga keskenduda ja ilusti joosta. Poomid olid äga mega ilusad.


Suvel oleme veel mõned korrad võistlemas käinud. Praegu on meie suurimaks probleemiks pulgad aga küll selle ka korda saab :). Enamus ajast on aga läinud korteri remontimise peale ja oleme Olli ja Edhaga käinud palju trennis.


Tagasi kodus oma kalli Robi jurues <3

No comments: