Tuesday, February 10, 2015

Tartu võistlused- 3xDSQ

Enne Tšehhi minekut õnnestus meil Olliga Eestis võistelda ja seda veel oma koduklubis! Päev algas väga varakult, kuna olin rajatoimkonnas A0 ja A3 ajal. Nende ajal sain veel kaasa elada Edhale ja Saarale, kes võitsid A0-i! ja pärast Saarale ja Yukile, kes jooksid ilusad rajad. Päris pingeline oli ikka tuttavatele kaasa elada :). A2 ajal tõin Olli kodust ja kohe tagasi võistlustele, et Olli saaks võistlusmeluga harjuda.
A1 algas umbes viiest õhtul ja ma olin selleks ajaks tegelikult väga väsinud. Esimene rada oli hüpperada. Rajad olid päris trikikad- oli palju kohti, kus tuli korralikult koera juhtida, kuid samas oli ka palju kiireid jooksukohti. Teine ja kolmas rada olid AG rajad- ilusad A-d ja kiiged. Esimesel AG rajal läks Olli 3 stridi peale ja ei saanud kontatile pihta. Tegelikult ma juba õppides arvasin, et ta tuleb sealt nii suure hooga, et arvatavasti nii läheb, samas ei taha teda meelega ka pidurdada. Eks peame õppima ;). Teisel rajal oli aga imeilus poom! Tubli poiss ;)


Eile käisin Sepa hallis trenni tegemas. Kuna Saaral on arvestustenädal, siis võtsin Edha ka kaasa :). Sain joosta mõlema koeraga. Edhaga oli väga väga mõnus joosta- ta on nii kiire ja nutikas. Ta on palju väiksem kui Olli, mis teeb tema juhtimise kergemaks :). Aga üldiselt oli väga lihtne joosta ühega ja siis teisega, sest nad on väga sarnaselt treenitud. Igastahes oli mõnus trenn :)

No comments: