Monday, September 26, 2011

25.09.11 Urani meistrivõistlused...

ehk ka viimane Urani karikasarja etapp. Kohtunik oli Vilve Roosioks. Osalesime ka Robiga, peale meie oli veel 4 võistlejat. Järjekorra numbriks saime 4 ja see tähendas, et esimesena oli meil püsilama. Robil oli väga hea tuju ja ta oli väga kontaktne.
Elemendid ükshaaval:

1) Juurdepääsetavus ja hammaste kontroll:
Teretamisel tuli Robile peale suur armastus ja ta arvas, et seda võiks jagada ka kohtunikule, kuid hammaste näitamisel oli rahulikult kõrval. Hoolimata suurest armastusest saime hindeks ikkagi võrratu.
2)Rihmaga kõrvalkõnd:
Oli väga ilus, pöörded olid Robi kohta väga kiired ja tihedad, kuid kohtunik oleks tahtnud natuke kiiremaid. Kontakt oli ka kaunis. Hindeks väga hea.


Pilt: Raido Kauer


3)Istuma jäämine:
Kõrvalkõnd ilus ja kontaktne, oleks võinud kiiremini istuda. Hindeks väga hea.
4)Lamama jäämine ja juurdetulek:
Oleks võinud kiiremini lamada, juurde ja kõrvale tulla. Kontakt oli väga ilus. Hindeks hea.
5) Tõke:
Ilus kiire ja rõõmus. Hindeks võrratu.
6) Aport:
Meie "lemmik" harjutus. Kuna eelmine päev tegin mänguasjaga apordit, siis Robi läks apordit nähes elevile. Ta tegi kohe mitu röömutiiru ümber minu. Kuna ta viimases trennis ennetas apordi käsku ja nüüd oli nii elevil, siis mul tekkis kartus, et ta ka nüüd varastab. Otsustasin visata üsna lähedale, et teda mitte liialt üles kütta. Robi aga istus ilusti minu kõrval ja tõi apordi enda kohta kohe väga kiiresti ära. Miinuseid saime apordi nõrgast hoidmisest, natuke liiga kaugele istumisest ja aeglasest kõrvale tulekust(mingi auto sõitis meist mööda ja köitis Robi tähelepanu). Hindeks saime rahuldava, kuid ise jäin selle sooritusega rahule, sest see oli üks Robi kiiremaid apordeid.


Pilt: Raido Kauer


7) Kohale minek:
Tuli ilusti juurde ja läks ka kiiresti koti juurde. Punkte kaotasime, kuna Robi nuuskis natuke kotti ja ei tulnud piisavalt kiiresti kõrvale. Hindeks väga hea.
8) Lamamine häiritud olukorras:
Lamas ilusti hindeks saime väga hea, kuna Robi ei tulnud piisavalt kiiresti kõrvale.

Kokku saime 90 punkti ja 2. koha!!!

No comments: