Sunday, October 19, 2014

Võistlused kodulinnas

2. Poom!
Sellel nädalavahetusel toimusid agility võistlused meie oma kodulinnas Brnos. Mõlemal päeval oli
kolm rada- open hüppe, A1 agility ja open agility. Kohtunik oli Petr  Pupik. Mulle ta rajad väga väga meeldisid. Open rajad olid täpsel paraja raskusega open raja jaoks- kahjuks meie jaoks siiski liiga rasked ja A1 rajad olid ideaalsed ja väga mõnusad.
Open hüppe- päris palju kohti millega ma rahule jäin ja kohti, kus oleks pidanud Ollit rohkem kontrollima. Enam-vähem jäin rahule slaalomiga, kahjuks küll oli slaalom suhteliselt aeglane, kuid edasammuna tuleb märkida, et me ei saanud terve nädalavahetuse jooksul ühtegi slaalomi viga!
A1 agility- ideaalne rada, mis õnnestus meil ka päris hästi. See on meil vist esimene võistlusrada, mis ei koosne ainult kaosest :) Kahjuks saime DSQ-i viimasel tõkkel. Kuna eelmisel päeval tegime trennis igasugu pöördeid pärast poomi, siis oli Olli võistlustel ka valmis ja ootas mult käsku kuhu edasi minna. Kahjuks ei suutnud ma talle õigel ajal hop öelda- olen ju harjunud, et Olli kihutab pärast poomi kannad kuklas esimese tõkke poole ja kätte saan ta alles teisest platsi otsast :). See-eest oli aga poom ideaalne! Olli üritas väga kontaktile pihta saada ning lisas selleks isegi ühe sammu!
Open agility- panin Olli väga halba kohta istuma esimesel tõkkel. Seepärast jooksis ta ka 2. tõkkest mööda. Läksin algusesse tagasi, et ta paremini panna ja saada õige pealeminek poomile. Tegelikult aga panin ta sama halba kohta, seekord aga suutis Olli võtta ka 2. tõkke. Järjekordselt oli Ollile ideaalne poom!! Slaalom läks ka väga hästi ja lõpus leidis Olli isegi oma õige sammu. Kuna tahtsin ilusat slaalomit premeerida, siis lõpetasime sellega raja.


No comments: