Sunday, July 7, 2013

07.07.13 RC ja rattamatk

Tegeleme jätkuvalt igapäevaselt jooksvate kontaktidega. Meil läheb täitsa hästi, oleme jõudnud vaibalt plangule. Praegu JP plangul ilusaid sooritusi- ehk kui tagumised käpad satuvad "kontaktile". Vahepeal tegime slaalomiga väikese pausi. Täna jälle jätkasime. Lisasin 5 ja 6 pulga- nad on alguses ja natuke reast väljas.
Olliga alustasime ka kuulekusega. Tegelikult oleme põhirõhu trennis pannud mängimsele- nimelt Olli ei tahtnud mänguasja tagasi tuua. Praegu töötame selle nimel ja asi on muutunud palju paremaks. Samuti õpetan talle istu/lama/seisa-t. Meie käsklused on istu-tar, seisa- sei ning lama- hat.
Robi käib ilusti agility trennis, 21. toimuvad Tartus võistlused, kuhu on plaanis Robi ka kirja panna. Robi on viimasel ajal trennis hüpanud midi tõkkeid, ja plaan on ta jättagi madalamaid tõkkeid hüppama, sest kõrgemad on talle rasked, kuna ta on juba täitsa vana ning tegelikult on ta ka natuke madal maksi tõkete jaoks. Praegu aga plaanin teha Tartu võistlusteni kõrgete tõketega, et me mõlemad saaksime harjutada, kuidas on läbida kõrgete tõketega radu.
2. juulil käisime perega taevaskojas rattamatkal. Plaan oli sõita rongiga taevaskoja poole ja tulla paar peatust enne maha ja jätkata sealt edasi ratastega. Plaani kohaselt pidime sõitma umbes 13 km kokku rattaga. Kuna maa tundus lühike otsustasin Robi ka kaasa võtta. Tegelikult aga eksisime me minnes ära ning kokku sai sõidetud 22,5 km. Robi oli aga väga tubli ja pidas pika päeva ilusti vastu. Taevaskoja rattamatkaga tõstis Robi oma suvised "rattakilomeetrid" 70ni.

No comments: